Online Marketing


Met zoekmachine adverteren is het mogelijk om heel gericht uw doelgroep te bereiken. Het wordt ook wel SEA genoemd en is een betaald onderdeel van Google. Bij een goede aanpak heeft het een positieve invloed op uw ranking. Bent u niet thuis in de wereld van zoekmachine adverteren? Schakel dan The FocusGroup  in om dit voor u te realiseren. Wij zijn thuis in de online wereld en weten exact wat belangrijk is voor succes behalen met betaalde advertenties. Ontdek daarom de mogelijkheden die wij u bieden met SEA, oftewel: adverteren via online zoekmachines. Het levert u diverse voordelen op en stelt u in staat doelgericht uw doelgroep te bereiken. Welke voordelen biedt het nog meer?

TV, Internet, Telefonie


Tegenwoordig gaat alles digitaal of over de telefoon, maar dat kost dan ook wat. TV, Internet en Telefonie maken een groot deel uit van de non-core kostenposten van ondernemers. The Focus Group werkt samen met een tal van verschillende telecomproviders zodat u in één oogopslag alle providers met elkaar kunt vergelijken en het beste aanbod hieruit kunt kiezen. Tijdens een kort gesprek maken onze adviseurs een analyse van uw huidige situatie om de meest voordelige pakketten voor u aan te kunnen bieden.

Gas & Stroom


De gemiddelde MKB’er kan 25 á 30 procent aan kosten besparen op non-core kostenposten als energie en telecom. Energie krijgt hierbij het leeuwendeel, dus er valt dan ook veel te besparen. Onze adviseurs maken een grondige analyse van uw huidige situatie, en overwegen de voorwaarden van uw huidige contract om te kijken hoe wij maximaal voordeel voor u kunnen realiseren. Ons energie collectief vormt een gezamenlijke vuist tegen de hoge tarieven voor gas- en stroom. Wilt u weten hoe veel u kunt besparen op uw energiekosten? Maak dan snel een afspraak met een van onze adviseurs!