Focus op datacollectie en -analyse

‘Hoe groter de uitdaging is om potentiële klanten te bereiken en te identificeren, hoe liever. Want sales resultaten maken wie we zijn en wat we doen.’

Data driven marketing en sales

Wij opereren met gespecialiseerde bedrijven en labels in de fontlinie van data driven marketing- en salescampagnes. Voor onze klanten ontwikkelen en beheren we product- en doelgroepgerichte internetplatforms voor een unieke adverteerderspositie. We vergroten en versnellen de commerciële potentie met specialistische marketinglabels. Voor zowel de business-to-business- als de consumentenmarkt. Vanuit de data die we hiermee genereren, lokken we potentiële klanten de magische marketing funnel in.

Focus op datacollectie en -analyse

Het succes van onze advertising platforms rust op vijf pijlers:
  • Labels met een hoog bereik, grote merkbekendheid en solide marktreputatie;
  • Robuuste technologie, dus 24/7 operationeel;
  • Intelligente tools voor het genereren en analyseren van realtime data;
  • Geïntegreerde, klantspecifieke software voor het identificeren en segmenteren van leads;
  • Compliance-proof, ook in het licht van de privacywetgeving.

Klantkennis is key

Klantkennis is key in effectieve sales processen. Onze platforms voorzien onze adverteerders van hoogwaardige customer intelligence – cruciale informatie voor een effectieve marketing- en salesstrategie.

Maar we gaan een stap verder. En dat is wat ons als marketing- en salesorganisatie zo uniek maakt. We leveren niet alleen de customer intelligence, we koppelen er een complete, operationele salesmachine aan. We beloven resultaten, we leveren resultaten. In de vorm van duurzame deals.

TOP